Lussekatter...

Dagens projekt ( se uppe )...

Jag ska försöka ge mig på glutenfria lussekatter för första gången sedan N blev sjuk....
Så vi får hoppas att de blir populära här.. hihi.

Detta receptet ska jag gå efter..

LUSSEKATTER- GLUTENFRIA




75g margarin
2dl mjölk
1pkt jäst
1dl lättkesella
1dl socker
1 ägg
0,5g saffran
1krm salt
1pkt semper mix + mjöl till utbak

Pensling: ägg
Garnering: Russin

Smält fettet och häll i mjölk och låt bli ljummet (37grader). Rör ut jästen i degspadet och tillsätt kesella, socker, saffran och salt. Vispa i ägget kraftigt och tillsätt därefter mjölet. Jäs övertäckt cirka 30minuter. Arbeta ihop degen och baka ut och garnera med russin. Jäs övertäckt på plåt i 30 minuter till. Pensla med uppvispat ägg och grädda i 250grader i ca 5minuter.


så jag får hoppas de blir bra!
Får lägga in en bild. Ska tillägga att det är faktiskt nog första gången i hela mitt liv som jag själv ska baka detta, annars har de bara varit med andra i skolan osv.. men icke nu!

Men först o främst får ja nog ha lite frukost i mig. Tänkte att jag sätter fart SENAST 09.30 så ja har lite " dö" tid med idag!
Suck, kom precis på att de finns tvätt där nere med som ska hängas. Och sen måste jag nog lägga in allt som är ihopa vikt, men men, sysslor som måste göras!

Annars idag händer inte så mkt. Fredag, skönt med ett slut på dessa vardagarna. Får se vad som händer i helgen. Nicklas ville till Ströget, men de kan vi inte! men de har julmarknad i stan med så de kanske blir en sådan! eller någon annanstans!
Sitter o babblar om inget alls just nu, usch va tråkig jag är.

Har ni varit inne på julradio.se och lyssnat?
*myser av musiken* , julen är på ingång!
Har bara 2 paket till Thias kvar och sen ska de få en sak som är likadan så sammanlagt 4 st som ska köpas, sen är allt klart! SKÖNT!

Nej nu ska jag göra annat!
Ha de fint!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo