Länge sedan sist.

Jag har börjat jobba denna veckan nu för att den ordinarie assistenten fick vara sjukskriven så de blev 1 vecka extra jobb för mig = pengar :)
Härligt.
Barnen har kommit in i någon trotts igen eller vad de är. De bråkar sååå otroligt mycket. Någon av er som läser som har täta syskon som håller på likadant. - Hur får man de och sluta??!!

Tänkte att vi skulle försöka ta oss iväg nu på fredag, och kanske i helgen. men vi får se..
Får kolla över ekonomin...

Otroooligt fint väder vi haft dessa dagarna och jag är solbränd. Fast som tur är inte överdrivet. Noah är ju brun som en neger, medans Thias har fått min hy.. Stackaren.
Imorgon är det besiktning av bilen så vi får en arbetsorder på den, för att se om det är lönt att spara den eller man ska leta efter en ny. Va underbart det hade varit om man hade kunnat köpa en ny bil, men de får vi ta sen.

Räknade föressten ut vad månadshyran om man slår ut precis ALLT som kommer till när man bor i ett hus, så skulle vi landa på 6400:- Billigt tycker jag.
Hus på 125 kvm
Tomt 4000 Kvm.
Stall
Garage :)

man ska inte klaga även om de kunde varit trevligt och bo nära en civilisation, får väl se om vi ska bo kvar här sen eller inte. De återstår och se!

Skriver nog några rader sen, nu väntar allt annat!!





natha

Hej samma här med pågarna , hopplöst hoppas det går över snart. kram på dig

Brossan

Flyttar ni kommer jag skulla ha de huset!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo