Så fruktansvärt nere.. :(

Vet inte hur jag ska kunna förklara hur jag mår ens.. De enda jag gör är att jag gråter och gråter, de värker och värker, precis överallt... Är så nere.. kan inte göra något om dagarna , ligger i sängen, sover, gråter, de värker här och där.. Jag orkar inte detta mera nu.    Jag skulle njuta av denna garviditeten men nu gör jag inte det länge, känner mig sååå till besvär vad jag än gör/ ska göra.  Varför ska de gå så segt till BF, får säkert gå på övertid med. Och igångsättning, ja de hade varit skönt, men då kommer en rädsla in, de är inte naturligt ont säger de, de gör ännu ondare än vanligvis.    Längtar som en tok efter våran älskade bebis, jag kan inte må såhär...                  igår var jag vaken/ uppe 2 timmar, AV 12 timmar- vilket jävla liv är detta!!??? Vilken mamma är jag för mina barn, Så fruktansvärt ledsen här ikväll :( :(





Stina

Inte lång tid kvar nu även om det känns så. Har också bf 19 december. Hang in there. Att du mår dåligt nu gör dig INTE till en dålig mamma. Snart har du tre små och då kommer det kännas lättare! Kramar!

Marita

Kanske bättre att ha en smärtsammare förlossningen än må dåligt anser jag.

Elin

Förstår att det känns jobbigt. Men snart är h*n ute :) Har du försökt prata med din bm angående ingångsättning? Berätta för henne hur du mår..

Hoppas de löser sig..

kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo