Dagarna och veckor rullar... och hösten är hääääär!!!

Ja de kan man nog lugnt säga. Att hösten är här. Kl 07.45 imorse var de MINUS 2 grader.. och bilen helt frusen om rutorna..
Brrrr kallt.
Så nu märks det verkligen att hösten är här.. Önskar bara jag var lite mer rörlig så jag kunde och orkade leka mer med barnen utomhus, gå en runda i skogen. busa bland lövet i alla dess färger....
Jag gillar hösten.. De blir så mörkt o mysigt, men även deppen kommer. vet inte varför men den drabbar ALLTID mig, nu kanske jag kan ta den bättre och kommer snabbare över den. Jag försöker se ljusglimtar hela tiden.

Idag är det 80 dagar till beräknad förlossningen. Och jag tycker det går otroligt snabbt. Tyckte nyss man testade +. Och skulle berätta för mannen + barnen att de skulle få ett syskon och nu är det snart här.

Noah träffade en liten tjej på dagis idag som han va super gullig mot, de verkar som han längtar efter sitt syskon, han tyckte det var jätte roligt och prata och hjälpa henne.. Gulligt <3 mamma hjärtat smälter.

Tyvärr så fick noah med en Allegisk reaktion i måndags på dagis. något hade gått fel i hanteringen hemma hos makens syster när vi fick middag och fika där. tråkigt. han mådde inte alls bra.
och på måndag ska vi in på Barnmottagningen och ta nya prover och få svar på de gamla, hoppas de blir bra.

Idag står de PLUGG på schemat för mig här hemma. har en hel del uppgifter som måste göras som jag inte akn göra om kvällarna, därför mina små huliganer inte vill sova. eller iallafall inte lilla T. Halv nio- nio somnar han. då har han hållt på sen 19... bläää
Sen är man själv seg och bara ska sova typ för att orka upp dagen efter igen vid 06...*gäsp*

Blev ett långt inlägg. Kommer antagligen mer sen. men ha en fin höstdag. Så hörs vi.
Kram från mig!!





Mathildas mamma

Hej

Nej skorna kostade bara 390:- På intersport!! så kör på! kramis

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo