Operationsdagen är här!

Och ni vet vad det innebär?
ÅNGEST!!!

Läkarna var inne och pratade med oss, om hur de kommer gå till.
De vet inte om de är så att tarmen snurrat sig så de e därför de är stopp i den, för de är bekräftat att de är stopp i den.
Eller om de är hemskt att hon saknar en del/delar. Sen hur stora de är eller hur de ser ut de kan de bara avgöra när de har öppnat upp henne.
Men idag under operationen kommer de att fixa till diafragmabråcket. Kommer att dra ner tarmarna där de ska vara och sen sy ihopa så de kommer att bli bra, sen handlar ju allt om tarmarna ändå...

Och när läkaren berättade detta så kände jag bara " okej, de kommer att Op henne, inte mer med de.. hon är en tapper tjej så hon klarar detta" men sen när hon kom in på de med tarmen så kände jag bara ...

ÅNGEST!! Tittar på Jonalie med alla slangarna, och de kommer tårar, vet inte om de kom ut eller inte, eller så är de dom ja känner nu när jag sitter här och skriver!
Lyssnar på musik och nu kommer tårarna på min kind.

Jonalie är inte mitt barn, jag har inte burit henne inom mig. Men jag har funnits där från första stund och kommer finnas där för resten av livet!!
Hon är som en dotter för mig med, på ett sätt som ja inte vet om många kan förstå. Hon har en plats i mitt hjärta som är menat just för henne!!

Hennes syskon Izabelle o Mino är speciella de med, men tror ändå inte de kommer ha en sådan extra speciell som Jonalie.
Kämpa på gumman, du är stark vännen. Du kommer klara detta!!!

Så Jonalie ska på OP nu vid 13 ca. Operationen kommer ta ca 2 timmar. så jag ska upp på BB igen ungefär kl 15. Sen är de bara och vänta på samtalet om hur de gått.
Hoppas verkligen inte min mardröm jag hade för några dagar sedan blir sann. De får inte finas!!

Lilla Ängel, du klarar detta Jonalie. KÄMPA!!!



EDIT!!!



INGEN OPERATION IDAG!!! De hade för lite folk för o garantera hennes säkerhet på Biva efter OP, så de kommer OP imorgon bitti kl 08.15 ca =)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo