Kyla kyla kyla...

Visst jag gillar snön, men måste det vara så förbannat kallt ute!
Nu ikväll är det bara - 4. Men de blåser och då känns det ju automatiskt mycket kallare!
Jag eldar på iallfall för att få upp en bra värme inför natten! Meningslöst egentligen därför det är alltid lika kallt ändå på morgonen!

Imorgon åker Alwin till nicklas för första gången. Hoppas att det går bra där borta med.
Pratade innan med de stora killarna och de trivdes hos pappa så de känns skönt. Tänk om det varit tvärrom - inget roligt!

Kom just på att jag glömt och handla hem bröd till frukost imorgon bitti :( Jag som älskar frukost!
Nåja, fick för mig att ställa mig och baka lite, men  nu hittade jag bara den ena deg kroken till vispen. Så jävla typiskt!
Hur ska jag nu få något bröd till morgonen :( Och baskemig går ja inte ut så tidigt för att gå och köpa bullar 400 m bort, nej de är på tok för kallt om det om morgnarna!
Så är det någon vänlig själ som har lust och komma på frukost imorgon så välkomna! ;)

Fick igång tv idag, så jädra skönt. Massa kanaler, får välja sen efter 3 månader vilka jag ska behålla beroende på hur mycket jag vill betala!

Har fått ett underbart besked med idag.... Kan inte vara gladare just nu i all röra som jag befinner mig i!





Katte

Morgon!

Ja det är grymt kallt inget väder man vill ut i men är ett måste.Men nu så ska ju tempen neråt hörde jag igår på nyheterna skönt då kan man ut och gå igen.Men varför degar du inte degen för hand utan vispar? jag har aldrig sånt använder händerna jag.Sen är det godare med hemma gjort än köpe bröd.Men vad bra att dom stora pojkarna trivs hos pappa och att det går bra.Typiskt att du inte ha nån värme på morgonen man har ju ingen större lust att gå upp och det är kyligt.Nyfiken som jag är då..Vad var det för besked du fick som gjorde dej så glad igår?

Ja du ska se att det går bra med lillpojken med hos pappa.

Kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo