Alla barnen i säng...

Ja äntligen så sover alla barnen, att det ska vara så svårt för de stora att somna, och värre blir det på sommaren då det är ljust ute.. Men de blir kanske bättre i detta huset då det finns persienner..
De har ju så många fönster med på sina rum..

Får väl ta en bild sen med, ska inreda det med, just nu är det bara dit ställt saker, utan någpt på väggarna, ska ha dit mer förvaring, saker som ska rensas ut.
Men vi får ta lite i taget!
Sen ska det andra rummet där uppe med inredas, som just befinner sig som ett lager utrymme för allt vi tagit hit. MASSA som ska kastas, säljas, skänkas!
Så vi får se hur vi löser det!!!

Alwin ligger så sött och sover i sin säng, får se hur länge han sover. Våran lill älskling <3

Annars idag i stan så var jag ute på Engelbrektsboden och skulle kolla om jag hittade kläder där till Alwin , men de mesta var slut i hans storlek som jag skulle köpa , fanns typ bara 70 och uppåt och de blir liiite för stort!
Sen åkte jag in till stan igen och gick en sväng och sen BVC så det har egentligen inte hänt så mycket.

Nicklas var och fixade rullgardiner idag till 2 fönster här nere, inte så kul om folk ställer sig för att glo om nätterna, nej så så fick de bli!

Ska ringa och boka dopet med imorgon hoppas det finns tid och plats när vi vill, vill helst inte behöva döpa med andra familjer samtidigt så får se vad de kan ordna, hoppas lokal med är ledig då för här hemma får vi inte plats allihopa.
Så finns de den tiden så skickas inbjudningarna ut nästa vecka :)

Men de får vi se imorgon, ska ringa direkt på morgonen!! Håll tummarna!!







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo