Jag orkar inte mer, hatar detta. Önskar j...

Jag orkar inte mer, hatar detta. Önskar ja vore någon annanstans! Får man byta föräldrar? Får man byta familj? Har en idiot till familj, måste jag vara en del av denna? Vill helst flytta långt långt borta och bara säga upp allt, men barnen har sina rötter här, de har sitt dagis, sin framtid här, en framtid som ja vill ha fri från min familj. Jag orkar inte längre. Detta är fan inte normalt! En familj gör inte såhär mot varandra, en familj motarbetar inte varandra! De slåss inte, sparkas, hatar varandra. För att sedan säga att man älskar dom ändå. Man gör inte så! Ligger vaken och kan ändå inte sova pga detta nu. Tack för det, tack för ni rubbat min sömn, min dag! Tack för all ångest och förtvivlan. Tack för att ilska och gråt. Tack för all ånger, och idioti! Tack för att ni förstör vår familj ännu mera!






Brossan

jag ber om ursäkt...

Carola

Låter jobbigt men tror det är vanligt med tjafs och skit inom alla familjer/släkter.

Ska vi träffas i e.m så kan du kika på sakerna jag har ?! Ring till Daniel och bestäm mer tid han är på mobilen. / Kram!

jimmie

Hej. Jag har eller är i din situation o har varit det i hela livet stort sett sen bebis jag var...



svårt e det o tufft.



O absolut ska ni inte flytta det e det sista ni ska göra. Det bästa är att ni som familj du o niklas o barnen håller ihop o era vänner. Jag kopplade väck min familj o det funka jätte bra för jag ha ju en egen familj o ta vara på o umgås med o älska.. Baa stå på dig.

Natasja

Kramar till dig gumman!! och flytta för fasen INTE!!! Vem ska då tjata med mig om allt och inget??



Nä för fasen stanna kvar och skit i alla som förstör för er!



KRAM

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo