Parken- Stan = vilken dag! *deprimerad*



Jag är helt slut och väldigt deppig :(
Är de så stora fel på mian barn eller vad är de frågan om?
Är de fler än vi som har problem med att de " vänder döv-örat" till?! :(

Jag blir så ledsen!
De kunde inte ens sitta stilla under 10 min inne på caféet. Lyssnade inte opå stan. Fjantade och klättrade och hade sig på Cafeét och på bilen(??!!)
Jag blir knäpp snart!

Jag står maktlös känns det som! Känns hemskt men så är de.
Vad är fel- Är de så aktiva?

De bråkar konstant idag, om ALLT. Kivar bara för de är rastlösa och ändå har de ett helt rum där uppe de kan leka på, de har varit ute både i förmiddags och nu i eftermiddags!
*sliter mina gråa*

De är som ett slag i magen varje gång detta händer.
Känner mig totalt USEL som mamma. Ingen ork kvar!

De har 1 Vecka kvar hemma innan det är dags för Dagis igen. Hoppas de blir bättre nästa vecka. Älskar ju att vara med mina barn- annars hade jag aldrig skaffat dom. Men att ha det såhär de är fruktansvärt tufft!

Jag kan säga till personer i omgivningen att vi har de kämpigt med de stora pojkarna, men alla slår bort de.
" de har väl alla i den åldern på barnen" , " De är bara för de är så tätt" mm.....
Men är det så? Ni som har tätt har ni samma bekymmer? Är de flickor/Pojkar?
Berätta!

Just nu behöver jag allt som kan uppmuntra mig, för just nu är jag lååååångt nere på botten och klättrar!

Oj- Vad detta blev personligt, men de får ni ta. Min blogg- mina regler- mitt liv!


Ska tillslut tillägga att självklart älskar jag mina barn oavsett om de bråkar eller inte, men ibland tar bara orken slut, eller sjunker långt ner... Hoppas på få nya tag nu när de är helg och vi kan ladda upp tillsammans!







jimmie

inga fel på dian ban eller fel på dig... Trots ålder,,,Dem vill testa dig och tar alla chanser.. Casper är oxå likadan... Det vänder snart. mvh jimmie

Anonym

Emma, min son är som 10stycken ibland. Du är VERKLIGEN INTE ensam, finns hur många andra som har hur vilda barn som helst! Det är deras olika test dem sätter på sina föräldrar och olika trots perioder som dem har. Var själv orolig ett taga när min son var VILD (mer än vanligt)och då gick jag till vår person på hab. och pratade med henne. Och det hör ett enkelt till att barnen ska vara såna för att kunna utforska och testa sina föräldrar om dem är konsekventa osv. Det är något som är super viktigt att alltid vara konsekvent, aldrig släppa efter på något du bestämt! Dem lär sig med tiden ska du se, det har inte alls med ngt att göra att du har pojkar osv.. det är så helt enkelt med barn. Du vet du och jag var ju inte heller så lugna och vi vart ju äldre ;) haha!

Läs inte för mkt barnbloggar, kan tänka mig du jämför lite hur folk skriver om sina barn som sköter sig perfekt & felfritt alltid, dem förskönar sina liv i bloggen. Bry dig inte, du är stark som klarar prata öppet om det! Älska dina barn för som dem är, var konsekvent & ge massvis med kärlek och lugn så ska du se det löser sig! <3 Har själv ett h-lvete imellan åt ;) STOR BAMSE KRAM, FINNS OM DU VILL PRATA

Emma

Det där låter som en trotsdag hemma hos oss :-) Det händer inte såå ofta här hemma att barnen bråkar med varandra, kan ha med att göra att det är en pojk och en flicka som leker olika, MEN vi har också dagar där dem bara skriker, bråkar och bokstavligt talat slåss om allting.. Det har varit en sådan eftermiddag här hemma idag, så jag fick skicka med den stora med Mormor till Stan! Det finns inga barn som inte bråkar, slåss, trotsar, skriker, springer iväg.. Det gör alla barn! Nu har ni 3 barn, som är födda tätt efter varandra, och det är verkligen en stor ELOGE till er att ni ens orkar ta er ut på stan och gå på fik! Du är en helt normal förälder som reagerar och känner därefter! DET kommer ju bli lättare för dem när dem är äldre, och som föregående skrev - var konsekvent så kommer det ge med sig! Även om det inte är en så stor tröst idag!

Kramis

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo