Semester!!

Inte orkat/haft lust/tid att blogga. Då vi har semester här hemma nu. och då händer det så mycket saker, sena kvällar och tidiga morgnar och fulla dagar :)

kristianstad dagarna är förbi nu och vi var inne 2 gånger.
Tisdagen och fredagen. Ansiktsmålning stod på schemat ena dagen och sen var vi inne på kvällen för o lyssna på lite musik och bara njuta av varandra!
Får lägga upp lite bilder senare då detta blir en snabb bloggning!

Sen i lördags 17/7 så åkte vi på kalas hos izabelle som fyller 4 år den 26 /7. Sen stannade vi där hela kvällen. Tack för sällskapet Natasja med familj :)
Söndags 18/7. Då begav vi oss mot Jönköping och det är här vi är nu,

Igår måndag så spenderades 5 timmar på rosenlndsbadet. underbart härligt! Barnen hade lätt kunnat vara där 1-2 timmar till men de stängde så det blev inte så. Sen somnade de i bilen hem av trötthet. Så vi var "barnlediga" redan vid kl 20.
Sen åkte vi iväg och åt en bit mat på tu man hand. Jag, Nicklas och lilla Alwin!

Sen blev de att gå och sova när vi kom hem. Barnen uppe med tuppen idag. = kl 07. Svintrött var jag men nu känns de bättre!!

idag 20/7. Står de Gränna på schemat och sen ska vi åka runt lite till Secondhand butiker. Alltid roligt och se om man kan göra några fynd!
Sen blir de nog bara att ta de lugnt. Uppehålls väder men inget strålande solsken så bada ute går inte!

Imorgon blir de Stadsparken är det tänkt. Och sen ska vi bege oss hemåt. För jag ska med Natasja till barnkirugen på torsdag i lund, ett möte jag inte får missa. Får se vad som händer i helgen sedan.
Om de blir en buss/tåg tur eller om de bara blir och vara hemma och njuta av de sista dagarna tillsammans för på måndag är det dags för Nicklas att återgå till arbetet.
Och mina 2 veckor ensam med barnen startar! Hoppas de kommer gå fint bara! De är ju överaktiva till 10000% :p haha! men älskar de lika mycket för det!!

Nej nu kurrar våra magar här så nu blir de frukost och sen fixa till oss och åka iväg. hoppas på en underbar dag med familjen <3 :)

Ha en fin dag alla. och sorry för dåliga uppdateringar nu i sommar. men tror de är så på de flesta bloggarna!!
Tjingeling!





Natasja

Du har väl inte glömt din sons födelsedag på lördag??! Haha!! Vaddå buss/tåg tur? Det hinner du inte med vännen! :p

Skönt att ni har det bra i Jönköping.. Här längtas det efter er ska du veta!

Mino tittade på bilden på dig och sa: Emma!! Helt överlycklig!!

Kramar

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo