Aj aj aj.. + bilder på Alwin :)

Jag tog av plåsterna ikväll för såren efter Operationen, skulle tvätta rent och sen sätta på nya förband som jag fick med mig hem.
Alla ser jätte fina ut. De är sytt vid Naveln och uppe vid gallan, men sen de som de gått in med på sidan i magen de är "bara" tejpade, och de märktes. Råkade dra bort hela ruvan, så blodet höll på och komma. Och nu gör de så sablarns ont så fort jag rör mig.
Är så rädd att jag liksom ska " spräcka" upp det som de tejpat, hur vanligt är det ? Måste jag in då?

Kan ju hoppas de läker ihop ganska snabbt igen och sen får jag nog låta de förbanden vara som jag har nu , ville byta från de andra för med var fulla med gammalt blod, inte så himla trevligt...



Där ser ni lite vad de tagit bort.


Annars idag var jag ju i stan med Natasja och på MaPa gruppen, alltid lika trevligt. De tycker Alwin är så liten , han ser inte ut att vara 3 månader. Men de återstår och se imorgon hur stor han är för imorgon är det ju dags för BVC. Spännande som alltid, och denna gången ska faktiskt Nicklas med, tror inte han varit med en enda gång sen Alwin föddes på BVC så de kanske är på tiden :)

Sen är de ju tandläkaren för mig, ska laga tänder. VILL INTE!! Har värsta tandläkarskräcken, men de måste ju göras, annars blir det ju bara fler och fler och de vill jag inte.

Slänger in en ny bild på Alwin med från idag :)



älskade sötnos









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo