Jävla skit!!!!! :(

Hur fan ska vi få detta att gå ihop nu då.
Var inen och kollade på skatteverkets hemsida...

Betala tillbaka 3800 :-   :( :( Hur i helvete kan de ha blivit fel, jag som alltid drar mer skatt än vad man ska. Måste kolla igenom de noga och sen är de lite avdrag som ska göras så har ja tur så sjunker de massa, om inte- då får vi ett helvete!!!
Vet i tusan hur vi ska kunna betala tillbaka de pengarna!!!

Är så ledsen och fick värsta ångesten här nu, usch, hatar allt som har med pengar och göra, iallfall när man inte har några :(


Och sen en annan tråkig nyhet idag är att Nicklas kom inte in på sin utbildning heller :( De kunde varit en bra farmtid för oss om han fått den utbildningen, men icke. FAN MED!!!!
När fan ska allt lösa sig för oss? När ska vi slippa oroa oss för saker, kan de inte bara vända någongång så VI kan få de kanon!

Vet att pengar inte är allt, men de underlättar ju så fan mycket!!!


Sorry för ett depp inlägg!! Önskar bara allt släpper snart!!!








Marita

Hjärtat jag vet hur det är med pengar det är aldrig lätt men man får göra det bästa av situationen. Som du säger så länge man har sin familj och vänner så överlever man. Du ska inte lyssna på dumma kommentarer för dom tror bara att dom är duktiga för att de får andra att må dåligt. Det löser sig för er på något sätt. Synd att Niklas inte kom in på utbildningen, jag som höll tummarna för er!

Du vet vart vi finns om ni behöver oss, vi är inte längre bort än ett telefonsamtal eller sms.

<3 dig hjärtat!

Elin

Åh va tråkigt att behöva betala tillbaks så mkt :( Men ring o hör med dom om avbetalning. Jag ska oxå betala tillbaks, inte så mkt .. 61kr.

Hoppas de löser sig!!

kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo