Vad tusan är det med Axeln.

Nu börjar jag bli trött på detta.
Noag för jag haft "lite" problem med den nu ett bra tag. Antagligen förslitnings skada från bowlingen, men tycker man det är roligt så är det svårt och sluta.

Men nu på senare dagar har den bara blivit värre och värre.
Kan knappt sova, kan inte byta blöjor, lyfta, ge mat på flaska eller något.
De värker konstant i axeln och jag får ha starka värktabletter som tar bort smärtan :(

Och såhär har de aldrig varit innan!

Ringde iallfall läkaren och jag fick en tid på måndag, så nu ska jag se vad hon säger om det, eller om hon kanske kan skicka en remiss för en röngten eller något och se om de kan hitta något fel där.
Annars blir det väl att stå ut med denna smärtan och det vill jag inte.
Vill ju inte att bowlingen ska bli darbbad, tycker det är så himla roligt och spela ju, men blir det bara värre och värre med min axel så får jag ju överväga och se hur de blir med bowlingen :( Tråkigt nog.

En som vi känner blev opererad för sin axel, för han hade med problem med den, den hade vists gått ur led för länge länge sedan och han hade inte brytt sig mer om det då. Och jag vill verkligen inte att det ska gå hur långt som helst!
Nåja, de utvisar sig vad de säger på måndag. Ont har ja iallfall.


Nu till något annat...
Nicklas ligger o sover fortfarande med Alwin i sängen, jag har varit med de stora pojkarna på dagis och nu sitter jag här. Hungrig är jag med så får väl ta o väcka nicklas eller så äter jag i lugn och ro själv hade varit ganska trevligt det med så ;)
Behöver sy gardinerna med ju, men vet ju att ja inte orkar bära ner symaskinen där uppeifrån själv med axeln så de får nog dessvärre vänta. Kan ju ta de imorgon annars när nicklas ändå är i Hässleholm hela dagen på intervju.
Ni får hålla tummarna att det går fint! :)

Sen som sagt BVC och tandläkaren idag, så de kommer en uppdatering när vi kommit hem om det!

Vad ska ni hitta på idag ?





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo