Nähmen, goddag solen!



Nu har ju solen med tittat fram, underbart!

Dock så blåser det och har sig ute, men man kan inte få allt.

Alwin har precis somnar på sin eftermiddagslur, typ 1-1½ timme senare än vanligt men de gör inte så mycket, han är en bebis som behöver få sin sömn när han vill änsålänge :)

Ska gå till Dagis om 10 min för att hämta de underbara smågrabbarna, blir en ute dag på gräsmattan sen om de vill de, men de tror jag :)
Nicklas slutar kl 17 så jag ser väl inte han hemma från tidigast 17.30.
Ikväll ska barnen duscha med, dags för att bli rena :P även om de inte alltid tycker det är så himla roligt så är de nödvändigt ont!

Middag ikväll, vad tusan ska man hitta på, får fråga killarna vad de är sugna på, de säger iof alltid köttbullar :P Men vet inte om jag är så sugen på det just ikväll!
Nåja, den som väntar får se!

Imorgon ska jag o Alwin bege oss till stan är de tänkt, ska handla mat, ska inom Jysk och sen tänkte jag faktiskt baka lite småkakor med så ska kolla igenom det ikväll vad vi inte har hemma så får vi införskaffa det med i affären imorgon, skönt o ha frysen full med sådant sen när man får besök.
De bakas glutenfritt såklart så Noah med kan äta detta!

Och sen ska jag baka frukostbullar med ost till oss med, Noah har lite kvar i frysen av sina men vi har inga, skönt o kunna ta fram om man glömt och köpa bröd tex.
Nej, barnen var de. Hörs senare.







Conny

Får hoppas han trivs på nya jobbet annars får han flytta till mitt kontor istället

Madde

"Magen" ser grabbig ut hahaha... nää ;) du är knas! Finns ju ingen mage som är grabbig eller flickig ahaha... knasfia =)Har ju inte alls med formen o göra ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo