- Officiellt utflyttad!



Idag befann vi oss på Ikea typ hela eftermiddagen.
Skulle handla allt till nicklas lägenhet för att barnen skulle kunna vara hos han med.
De ska åka dit på Onsdag är det tänkt liksom :)

De blev alltifrån Sängramar, kökssaker, Madrasser, lampor mm mm
Massa massa saker.
Men nu är nog hans lägenhet komplett :)

Vi var först och körde dit soffa och tv och tv bordet.
tungt och bära allt i 3 trappor.
Dock så slapp jag nu ikväll med alla tradera sakerna :p
De fick han hjälp med på annat håll

Noah fick ett gråtanfall innan Nicklas åkte med de sista sakerna.
Han bara satt och grät, och kastade sig i famnen på mig och visste inte riktigt var han skulle ta vägen  :(
Men sen när jag pratat lungt med han att man får vara ledsen och att det är jobbigt för alla så förstod han att han skulle få tväffa pappa om 2 nätter igen.
Dvs Onsdag eftermiddag ca.

Sen var de nervarvning för mig o barnen, Thias kom inte till ro ikväll :(
Men allt de gör nu har sina förklaringar så de är bara att förstå dom och prata med dom så ska vi nog kunna ta oss igenom detta tillsammans.

Imorgon är det dags för sista gången på babyrytmiken. Så den startar kl 09. Synd för Alwin gillar de faktiskt. Men de skulle ha en öppen grupp nästa år så då får vi väl gå dit istället!
Sen ska vi bege oss till stan för att träffa Natasja och Jonalie.
MaPa gruppen startar kl 13.
Ssista gången för det med. Egentligen får man bara vara där tills de 6 månader, men eftersom vi var så få fick vi stanna tills Alwin blev 1 år.
Och förra gången fick jag veta att jag o Alwin fick fortsätta :) DOCK så har de tiden mellan 15.16.30 Så jag kommer antagligen inte kunna gå ändå om inte dagis kan gå med på att ändra deras tider 2 dagar i månaden!

Sen får vi se vad som händer efter pojkarna kommit hem, vet att de vill säkert åka pulka, men de kan vi nog göra på skolgården. ( 2 min bort ) :p
Sen har vi en hela övervåning som vi ska plocka iordning och de ska välja vad de ska ha för leksaker med till pappa och som ska stanna där. Inte det enklaste men de måste ju göras!

Blev en lång blogg idag.. Härligt! Hoppas ni orkat läsa!

- Känslomässigt för att Nicklas flyttat nu- Ja de känns faktiskt helt ok för tillfället. Vem vet, de kanske komma som en smäll i magen sen när barnen inte är här hemma hos mig, men just nu känner jag mig stark och framåt!

// Morgonstjärna!





Katte

Hej Emma!

Ja jag tycker om att läsa din blogg så för min del gör det inget om den är lång bara skoj att läsa ju.Ja det klart att barnen tar detta hårt att det har blivit så här huvudsaken är att dom får gråta av sig och att du finns där för dom.Ja det är tungt att bära saker till 3 våningen jag vet jag bor med på det nu..Men skönt att han tagit sina saker och fixat det.Så nu kan du andas ut.Låta dina tanka komma ut från dej det är bara nyttigt.Ja 2 nätter går fort för barnen fast dom inte tycker det.Ja du kommer klara detta..Finns för dej det vet du.

Kramar om

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo