¤ Måndag - 13 September 2010 ¤

Idag har vi varit på babyträff på barbecka. Men vi gick ganska tidigt där ifrån för jag orkade inte mer. Inom Försäkringskassan och lämnade mitt läkarintyg, samt att jag ringde Läkaren och fick en telefontid den 22:e Sep för ev förlängd sjukskrivning.

Fullt fokus



Börjar misstänka att de är en nerv eller något i kläm istället, för nu när jag går så domnar ansiktet av igen, och ja kan knappt röra mig. Så jävla jobbigt.

Barnen somnade utan problem ikväll, vi satte igång babar filmen där uppe på deras tv och sen låg de o mös i bäddsoffan :) Gullegrisarna!
Imorgon ska Alwin på Babysång, vi får se om de är jag eller Nicklas som går dit. Lite beror på hur mycket jag orkar!
Blev iallafall en fika på Domus idag med Natasja :) Men mitt i allt fyller Alwin sin blöja så jag blir så snäll att lägga på 5 :- och gå in på en äcklig toalett och byta hans blöja, ja kläder och allt för den delen med. Och sen pratar man med Alwin så bara skrattar han :) <3


Måste ju spana in o smaka på mammas saker :)




Tog bort min "platta " som jag haft på min armbåge nu 1 dygn, och gud vad bra det blev :) Så nu har min älskling fixat till min andra armbåge med så den är lika snygg imorgon kväll :)

Hoppas ni haft en bra dag!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo