- Denna helgen!

Helg med grabbarna :)
och imorgon är det dags för dom att åka till sin pappa igen 1 vecka.
Denna veckan har gått jätte bra.
Igår var jag o Noah på bio. Vi såg Trassel



Den var riktigt rolig, tror ibland vi föräldrar skrattade mer än vad barnen gjorde. Dessutom föll ju några tårar med. En klassisk Disney film- se den om ni inte gjort det redan :)
Sen kom vi hem lagom till kvällsmaten serverades av älsklingen <3. De blev blodkorv med morötter och bacon. Noah gillade de väl inte så mycket men Thias o Alwin käkade för glatta livet. Och de fick jag veta till 100% för imorse blev ingen rolig morgon. Om man säger så..
Inkomster = utgifter! :p
Klockan var nog inte mer än 06, då Alwin fick åka i badet. Men ingen var så glad som han, inte varje dag man får börja med ett varmt bad!
Sen gick jag o drog mig en sväng till i sängen när han var upptagen och fixad till med kläder o allt!
Idag kom Oskar från dagis hit vid 09.45 för att leka med killarna, gick bra vissa stunder sen vissa stunder fick inte Thias vara med för Noah, men de löste de snabbt igen!
Han åkte hem nu vid 12. Och jag gav killarna lunch.
Alwin sover middag, och får göra de i ca 15-30 min till sen ska han upp för o kunna sova ikväll. Tänkte vi skulle bege oss till Alwins dagis så de kan leka av sig där med allt de har :) Och mellis idag blir en kladdkaka för det är söndag :)
Kvällsmat serveras det spagetti med köttfärssås som Noah beställde av älsklingen.
Älsklingen är förövrigt inte hemma nu heller, han skulle åka till näsby och titta på när Mathilda spelade handboll och sedan åka hem till de andra 2 barnen och träffa dom lite sen skulle han komma hem igen :)
Längtar redan efter honom! Han får mig att leva på riktigt.
Han är så fantastisk!
Jag älskar dig Mårten!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo