Skönt o sova!

Upp 07.20 för o fixa till pojkarna och sen lämna de på dagis. Gick galant, Noah var väl inte på sitt bästa humör i morse, men man kan inte vara på topp alltid!
Nåja, kom hem och käkade frukost med älsklingen sen slog det till. Tröttheten, så de blev att kag gick och skulle sova lite i sängen. Vaknade när klockan slog 12.30. OJDÅ!
Så nu har jag iallafall vilat för idag! :)
Älsklingen har varit duktig idag och sökt massa jobb som resulterade att han ska på anställningsintervju imorgon i Helsingborg! :)
Även fixat diskmaskin och tvättmaskinen.
Och nu har han åkt iväg för att handla de sista till middagen ikväll då det bjuds på Spenatsoppa med ägg och vitlöksbröd :) Mums!
Känns så konstigt att älsklingen ska ut i arbetslivet igen! Men de blir nog bra i slutet.
Kommer vara tomt här hemma, framför allt den vecka då jag inte har några barn hemma ens. Men vi får en bättre livssituation :)
Jag älskar den mannen så ofantligt mycket att de finns liksom inte på kartan att leva ett liv utan honom!
Han är allt för mig!
2 timmar kvar nu tills pojkarna ska komma hem, ska bara ta de lugnt den tiden, känner inte för något ansträngande idag. Och då struntar jag i det! De kan jag ta imorgon eller någon annan dag.
Imorgon skulle ju jag o Alwin träffa Melvin o Bow på barbacka :) Första gången de ska träffas, medans vi mammor haft kontakt sen vi var nygravida med Barnen, de är båda födda i Dec 2009 med några dagar mellanrum :)
Sjukgymnasten ringde innan från sjukhuset med och jag fick en tid på torsdag den 3 Mars kl 10. Hoppas de kan hjälpa mig med höften/ryggen och knäet. Behöver mina knäskydd så jag hoppas de går snabbt och fixa det!
Vill ju kunna spela matcherna utan att känna något från det!
Vad händer för er i veckan?
Älskar dig Mårten! <3





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo