~ Börjar få iordning här hemma nu ~

Känns skönt att små saker här och där kan få en att trivas lite bättre hemma. Jag är och kommer nog aldrig vara den som verkligen gillar att vara hemma hos mig själv, jag är hellre hos alla andra ;)
 
Men lite ljus, dukar, lampor, fått upp mitt skrivbord mm så börjar de bli ett mera hem.
 
Nu är de mest de stora killarnas rum som ska fixas, men de vill att jag ska måla om där inne och de tar sin lilla tid och kostar pengar, inte kul att lägga pengarna på färg utan jag gör de hellre på allt runt till dom. Men får verkligen sätta mig ner med de och de får berätta allt de vill ha, sen får jag ta in de och göra upp en skiss, men alla mått mm och presentera det för dom =)
 
Vill ju även att de ska trivas, de säger att de inte har leksaker som de tycker om att leka med så de blir väl att införskaffa nytt där med , men då får de sälja av en del saker först...
 
Klockan är snart så jag ska hämta på dagis/ skola, Miliax blir hämtad av Mårten och Matilda idag, sen ska han med de hem, och jag ska egentligen på föräldramöte på dagis, men får se om jag kan få hit någon som kan passa de stora pojkarna. 
 
Sen blir de plugg ikväll, jag måste verkligen bli klar med inlämningsuppgiften på kap 38-39. Men de är så svåååårt, blir bara så irriterad att ena sekunden förstår jag precis och ser alla siffrorna framför mig, medans nästa är de borta.. :-/
 
Ha en trevlig kväll. kanske kommer flera inlägg sen =)
 
Kramis!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo