Detta har inte varit min dag :(

Idag har det verkligen inte varit min dag, Blääää

Allt har gått fel från morgon till kväll. Nåja kvällen har väl varit lite bättre men annars piss!
Synd för detta är enda dagen i veckan som barnen är hemma från dagis! Får hoppas dagarna till helgen bli bättre tillsammans!

Nåja, vaknade med ångest, mötet blev inte av ...
Sen ringde BVC och sa att de inte blv någon vägningn men då blev det för mycket för mig så de tog hus i helvetet för mig! ( lite för mycket kanske :P)
Men hon skulle kolla med en annan BVC sköterska om hon kunde ta mig o Alwin idag så hon ringde upp lite senare sen och sa att det fanns en tid kl 15.30 idag. Vi var på plats men vi fick fan inte komma in från kl 16 *morr*
Med en sur o grinig och hungrig alwin åkte vi snabbt där ifrån efter vägningen rakt bort ill Maxi där det blev veckohandlat så nu är det med gjort, känns skönt och ha de gjort!

Vi har även varit ute och lekt med barnen.
Jag har varit på ett eget möte idag helt plötsligt men det kändes skönt när jag gick där ifrån. Hon kan verkligen hjälpa till. Känns kanon!
Så nu har jag ännu lite mer och tänka på och försöka reda ut, massa just nu som pågår i mitt huvud hur jag ska lösa vissa saker, hur jag ska slå mig fri osv..
De måste gå, de ska gå, jag ska lyckas!!!

De har varit här hemma och börjat fixa en fönster ram på ena sidan där uppe som fönstret inte såg då bra ut i och de vill behålla detts tuket på huset så de måste göras ordentligt!
Sen upptäckte vi ett fel till som vi nu tagit bilder på och ska skicka till hyresvärden så han med får se det.

Sotaren kommer imorgon mellan 11-13 någongång så de får Nicklas ta hand om, jag o alwin ska åka till stan.
Först träffa Natasja en sväng, sedan baby rytmik kl 12.30-13.00 samt från 13.00- 14.30 är det mapa gruppen, ska vara på barbacka imorgon! Trevligt!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo