- Ännu ett slag i magen!

Jag har ingen släkt!!

Jag har min syster + min bror. Men ingen annan.

Ringde till mormor och frågade om jag o killarna kunde komma till dom med på julafton.
" Nej, de blir för jobbigt med barnen, när de busar osv "

Tack tack tack!
De ska jag komma ihåg. Varför ska de ens bry sig om mina barn någonsin, varför ska de ens få träffa dom!
Så de blir att jag o pojkarna får sitta här hemma ensam på julafton efter alla omständigheter. Detta var ju inte planerat från början, men nu får det blir så.
Och de gör såååå ONT i mig!

Någon som känner att vi kan få vara välkomna på julafton? Eller vet något ställe där folk samlas som inte har någon annan att fira med?

HATAR detta livet just nu!
Perfekt avslut på veckan innan helgen början- tror inte det!!

I princip så skulle jag kunna flytta 50 mil upp och ingen skulle ändå bry sig... Jo Nicklas- för han vill vara med sina barn!

Inom mig säger en röst- " Emma, du är bara en nolla, du är inte värd ett skit i andras ögon, de bästa vore om du inte fanns".
Men jag lever för mina älskade pojkar skull. Mammas 3 underbara hjärtan!!!
Jag älskar er sååååå ofantligt mycket!!!





Marita

Nej nej gumman inte flytta 50 mil uppp då kommer jag bli helt förtvivlad.Det är långt nog mellan oss.Flytta då hellre ner åt oss :).

Du/ni är välkomna till oss om ni vill.

Maria

Skikar massa kramar!! När man mår så här och stöter på besvikelse efter besvikelse så får det en att tveka på hela mänskligheten!! Man får verkligen en bild utav vilka som verkligen bryr sig och vilka som bara tänker på sig själva. Jag tror vi måste koncentrera oss på människor som ger oss trygghet o som vi vet inte utsätter oss för besvikelser. Önskar att du o pojkarna kunde vara med mig o barnen.. Det skulle vara en jul att minnas full med glädje o skratt! Min plan är att låtsas som det är en helt vanlig dag.. vet inte hur jag ska orka annars!! Tänker på!

Vägen till skilsmässa

Men gud vad hemskt! Du hade gärna fått komma hit! Men vi bor väl för långt bort tyvärr:-( Men kan du inte vara med din pappa då?? Låter ju fruktansvärt! Tack för ditt stöd hos mig<3 Hoppas det löser sig för dig och dina pojkar! Kram!!

Helen

Hej! Du skrev ett svar till mig på familjeliv. Jag bor ju på Östermalm och är faktiskt lite i samma sits som du. Jag är bjuden till min kusin för de ville inte jag skulle sitta ensam. Men jag känner lite att det blir jobbigt då det bara är jag som har små barn. Vi skulle ju kunna fira lite tillsammans lite enkelt.

Kram

Helen

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo