Diagnos- PSORIASIS!!

Och nu har jag fått min dom :(
De var som jag lite haft misstänkt.

PSORIASIS

Känner mig så ledsen nu, va fan ska jag få detta med nu för...
De tror att det är denna versionen jag har:

Guttat psoriasis ger små, droppformiga utslag över hela kroppen. Sjukdomsformen är vanlig hos barn och tonåringar och utlöses ofta av en streptokockorsakad halsinfektion (halsfluss). Kan ibland läka ut helt, men övergår i andra fall med tiden i plackpsoriasis.

De var som jag befarade, att de hoppar över en generation. ( Min morfar har de, men min mamma har gå¨tt förbi det änsålänge )
Hoppas innerligt att våra barn slipper det och deras i sin tur.
Inget roligt alls!

Kan inte fatta att de är en sjukdom jag har , inte bara en åkomma!! :(

Fick starkare kortison idag för att stryka på fram tills de att jag får komma upp till hud kliniken för de har skickat en remiss till mig nu, hoppas inte de är alltför lång väntan, De snackade något som solning..

Min syster pojkvän har detta och han har fått sola men de hjälper inte heller så nu äter han cellgifter :S
Usch säger jag bara!!!

Känns iallfall skönt att ha fått en diagnos på det hela!
Nu ska jag bara lära mig att leva med detta med, ser ju inte så värst snyggt ut!
Har fått stora ärr på insidan av överarmen :(






Annki

Jag har oxå psoriasis, dock inte samma som du, vet dock inte om min heter nått mer än Psoriasis då jag aldrig hört nått annat =)

Mitt kommer i skov och jag får stora torra kliande fläckar, just nu har jag på framsidan av benet, inte roligt när man vill gå i kortbyxor eller kjol =(

När jag var yngre hade jag lite varstans på kroppen även ansiktet, men det var länge sen nu!



Jag har kotison salva men gillar den inte då den torkar ut huden för mycket, så nu ska jag testa en Aloevera salva och se om det hjälper.



Min sort verkar inte hoppa över en generation då min farmor, min pappa och jag har det och nu har 2 av mina barn börjat få liknande fläckar =(



Solen hjälper mej, är oftast ganska fin på sommaren, men själva fläcken finns alltid även om den inte är sårig, det blir som ärr kan man säga på huden =(



hoppas du får nått som hjälper så du kan må hyffsat bra!



Kram

Marita

Psoriasis är inget farligt att leva med. Jag har haft det i snart 6 år och jag har klarat mig. Be din läkare om en salva som heter Daviobet för den är jätte bra, den fick jag och fläckarna försvann på ingen tid.. Oroa dig inte, det är inget som är dödligt eller så.

Jenny

Usch, stackars dig :( Hände mig oxå i våras, gud vad jag grät i timmar efter läkarbesöket. Jag använde mildison och utslagen försvann efter ngr veckor. De kom dock tillbaka för ngn vecka sedan, men börjar redan försvinna igen. Det är jättebra att vara ute i solen så mkt som möjligt!



Jenny

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo