Lekdag med barnen!

Idag började vi lugnt och fint. Sen bestämde vi oss för att åka till Andys, Kom dit vid 12.30 ca..
Käkade en lunch där tillsammans med barnen, sååå skönt för vi kunde sitta ner utan att bli störde har inte hänt på evigheter!
De lekte och busade runt massa, helt folktomt var det, kom en familj typ 30 min innan vi skulle gå.
Vi åkte massa rutchekanor, klättrade, spelade fotboll, hoppade studsmatta osv.

Alwin var där för första gången som lite mer medvetandes, förra gången vi var där så sov han bara. Men nu satt tollochmed han och lekte. Han sitter bättre och bättre för varje dag som går nu :)
Ska tömma min mobil på bilder så ni får se lite :) Nicklas får hjälpa mig. Massa bilder från Alwins bb tid och fram tills nu med :) Ska bli roligt.
Delar nog med mig av några :)

Sen blev det att vi åkte ut till engelbrecktsboden där hittade jag 2 dreggelskarfsar till Alwin + en snygg tröja i 74. Så den får ligga och vänta på han då han är mellan 62-68 nu.
Sen efter det blev det Maxi för lite mathandling, blev hamburgare till middag ikväll, ungarna mumsade i sig som bara den!
Sen kom Malin o Pappa med för pappa behövde lite hjälp med deklarationen, han kom ju på i morse att den skulle vara inne idag! Så de fick jag ju fixa!
Sen har vi bara myst och fixat här hemma och barnen däckade som klockor kl 19.

De ska ju upp till Dagis imorgon, får se vem som går bort med dom, tror de blir Jag eftersom Nicklas antagligen får hämta i morgon eftermiddag för ja hinner nog inte hem kanske.
Jag o Alwin har Babyrytmik samt MaPa grupp imorgon så!
Blir trevligt!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo