Vilken dag igår!

Upp kl 04.15 för att åka in och vara i Kristianstad 05.30. Bussen mot Lerum och Trollhättan med tjejerna avgick då!
Seg resa upp, fick sova lite iallfall vilket vad väldigt skönt.
Matchen som vi spelade kl 10 där uppe vann vi :)
12-8 till oss :) Själv slog jag 762. Det innebär ett snitt på 190.5.
Sen begav vi oss på guppiga vägar mot Trollhättan, de skulle tydligen vara närmare de hållet sa Conny. Hoppade och studsade ganska bra!
Väl framme i Trollhättan så skulle vi få något i magen, alla andra skulle äta i Bowlinghallen men jag o älsklingen begav oss till en Pizzeria som låg en bit bort bara.
Matchen startade kl 15 och i första serien fick vi 4-1 i röven! Men sen snackade vi ihop oss och körde gärnet och vände hela matchen med att slut resultatet blev 16-4 till oss :)
Mitt resultat därifrån var 756 dvs 189 i snitt. Så de var jämt spel från mig!
Sen blev de fest på bussen hem. Fast vi höll bara på fram till kristianstad och sen åkte vi hem och gick och la oss! Behövde den sömnen, skönt för det blir en tuff vecka för mig nu när jag har barnen!
De kommer på måndag eftermiddag och sen ska de till nicklas igen på lördag efermiddag just av den enkla anledningen att jag ska spela match den 26:e MEN jag fyller även 25 år så vi ska ut och fira det! Några fler som vill hänga på så hojta :)
Idag blir det att vi ska till Maxi och handla lite och sen måste jag upp till Nicklas o hämta min el räkning som han fått hem där, sen får jag väl lämna bilen till pappa med, tror de blir att vi får ta oss en lagom promenad på 4 km därifrån och hit! Men de är ju underbart väder ute så de ska inte vara några problem!
29 grader varmt i solen just nu. GÖTT!!
NU vill jag ha vååååår!
Hoppas ni haft en underbar helg!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo